Servicii de Debarasare Moloz

Firma noastra va asigura servicii complete de debarasare moloz in Bucuresti si Ilfov. Asiguram incarcarea in saci si manipularea sacilor pana la masina de transport. In functie de cantitatea de moloz avem echipe pregatite pentru incarcarea molozului in cel mai scurt timp si cu un deranj cat mai mic.

Ce facem cu molozul?

Aceasta se transporta in locuri speciale de recuperare a deseurilor din constructii, complet autorizate pentru aceste operatiuni.

Flota

debarasare moloz

Flota noastra este formata din masini de maxim 3,5 tone pentru a avea acces facil in orice zona din Bucuresti si Ilfov.

Preturi debarasare moloz

Pentru a va transmite o oferta concreta vom avea nevoie de mai multe detalii. Astfel ne puteti contacta telefonic sau pe email si sa ne difuzati urmatorele informatii:

  • Adresa exacta a locului de unde trebuie luat molozul.
  • Specificatia privind accesul la casa sau bloc si etajul.
  • O aproximatie a volumului de moloz.
  • Existenta unui loc de parcare necesar stationarii masinii.
  • Intre ce perioade de timp se poate debarasa molozul.

Toate tipurile de servicii

Ai molozul pregatit de transport in saci de rafie si nu are cine sa ii ridice? Suna acum cere o oferta si in cel mai scurt timp te scapam de probleme. Incarcarea sacilor este inclusa indiferent daca stai la casa sau la bloc.

Scapa acum de problemele legate de mobila veche si suna acum pentru a obtine o oferta  de pret. Iti asiguram demontarea mobilei, manipularea acesteia si transportul acesteia in depozite autorizate.

Solicita o oferta pentru debarasare mobila