Servicii de Debarasare Mobila Veche

Una dintre cele mai dificile probleme de rezolvat in cadrul amenajarilor interioare la casa sau apartament este cea de debarasare a mobilei vechi, dar si a resturilor din constructii si moloz. In cazul mobilei, chiar daca aceasta mai poate fi utilizata sau nu, de multe ori persoanele interesate nu pot sustine debarasarea si transportul mobilei. Asa ca firma noastra va ofera serviciul de debarasare mobila veche, in cadrul caruia echipa noastra demonteaza mobila si o cara catre masina firmei. Dumneavoastra nu mai trebuie sa faceti nimic si mobila veche va fi istorie.

Ce facem cu mobila veche?

Aceasta se transporta in locuri speciale si se evalueaza, mai exact se stabileste ce se poate recupera din mobila, vinde sau dona. Mobila veche ce nu mai poate fi utilizata se transporta la firme specializate in deseuri de acest fel.

Flota

Flota noastra este formata din masini de maxim 3,5 tone pentru a avea acces facil in orice zona din Bucuresti si Ilfov.

Preturi debarasare

Pentru a va transmite o oferta concreta vom avea nevoie de mai multe detalii. Astfel ne puteti contacta telefonic sau pe email si sa ne difuzati urmatorele informatii:

  • Adresa exacta a locului de unde trebuie luata mobila veche.
  • Specificatia privind accesul la casa sau bloc si etajul.
  • Cantitatea si tipul de mobila (bucatarie, canapea …).
  • Existenta unui loc de parcare necesar stationarii masinii.
  • Intre ce perioade de timp se poate debarasa.

Toate tipurile de servicii

Ai molozul pregatit de transport in saci de rafie si nu are cine sa ii ridice? Suna acum cere o oferta si in cel mai scurt timp te scapam de probleme. Incarcarea sacilor este inclusa indiferent daca stai la casa sau la bloc.

Scapa acum de problemele legate de mobila veche si suna acum pentru a obtine o oferta  de pret. Iti asiguram demontarea mobilei, manipularea acesteia si transportul acesteia in depozite autorizate.

Solicita o oferta pentru debarasare mobila