aprilie 14 2022 0Comment
Evacuare moloz

Protejarea mediului prin serviciile de evacuare moloz de la domiciliu 

Chiar daca renovarea nu presupune multe modificari, este important ca deseurile din materialele de constructii folosite sa nu fie aruncate intamplator in natura. Cu o simpla solicitare puteti accesa un serviciu de evacuare moloz exact de la adresa proprie. Pe baza acestei solicitari, echipa firmei de salubrizare va colecta imediat deseurile rezultate din constructii, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator. 

Interdictii care se aplica aruncarii iresponsabile a deseurilor 

Molozul din cladiri trebuie intotdeauna colectat in spatii amenajate in acest scop. Prin urmare, se interzice aruncarea deseurilor din constructii in containere de colectare destinate deseurilor menajere. Deseurile de constructie si renovare pot distruge containerele de colectare, cosurile de gunoi sau sistemul lor de compactare hidraulic. Prin urmare, este foarte important sa colectati deseurile de constructii din locuinta si sa le predati unei firme de evacuare moloz.  

Pe de alta parte, aruncarea si abandonarea deseurilor din constructii pe domeniul public sau pe terenurile virane reprezinta fapte care implica un grad mare de poluare asupra mediului inconjurator. Ca masura preventiva in acest sens au fost puse in aplicare amenzi de pana la 1500 lei pentru persoane fizice si 2500 lei pentru persoane juridice. 

Cat costa serviciile de evacuare moloz?   

In cazul lucrarilor de constructie, fiecare echipa de salubritate stabileste individual pretul aplicat pentru colectare si evacuare moloz. De exemplu, pretul colectarii, transportului si depozitarii unui metru cub de deseuri de constructii este de 250 de lei, cu TVA inclus. Acest pret este stabilit de catre o companie de salubritate din Romania pentru 20-25 de saci de moloz. In orice caz, serviciile de colectare a deseurilor de constructii sunt disponibile la preturi foarte accesibile pentru majoritatea companiilor din Romania. Din acest motiv, se incurajeaza optarea pentru servicii de evacuare moloz de la domiciliu pentru a contribui la protejarea mediului inconjurator.

admin

Write a Reply or Comment